Totaal aantal pageviews

zondag 31 maart 2013

3a JORNADA COMPETICAO / 3de RONDE COMPETITIE AFRO SPORT - LEOES DE HOLANDA 2-1 (0-0)

Ons team had de wedstrijd volledig in handen met een 1-0 voorsprong in de tweede helft door een mooie goal van Djuma en goed spel van vooral Tininho, Ito en Paulo. Nadat de trainer/speler Agostinho moest uitvallen met een blessure scoorde de tegenstander in 5 minuten 2x en bleef het team met lege handen achter. Dit was een volstrekt onnodige nederlaag na een op zich goed gespeelde wedstrijd.

A nossa equipa jogou muito bem e dominou o jogo. Isto resultou num golo do Djuma na segunda parte. O meiocampo com Tininho, Ito e Paulo jogou bem mas depois o treinador/jogador Agostinho apanhou uma lesao e o adversario marcou 2 golos em 5 minutos. Incrivel mas e verdade ficamos sem pontos apesar de jogar bem.

Datum / Data 31-03