Totaal aantal pageviews

zondag 19 mei 2013

10a JORNADA COMPETICAO / 10de RONDE COMPETITIE LEOES DE HOLANDA - CARNE VERDE

Onze doelman/aanvoerder Jorge heeft het team enorm benadeeld door de scheidsrechter te slaan aan het begin van de tweede helft terwijl het team op een 3-0 voorsprong stond bij rust. Het zal duidelijk zijn dat deze speler niet meer welkom is bij onze club. De wedstrijd wordt nu overgespeeld.

O nosso guarda redes / capitao Jorge fez muito mal no jogo e bateu sem razao o abitro ao inicio da segunda parte enquanto a equipa foi ganhar com 3-0 no intervalo. E claro que este jogador vai ser expulso do clube. O jogo vai ser repitido.

Leoes de Holanda - Carne Verde
De wedstrijd werd gestaakt gedurende de 2de helft door wangedrag van de keeper van Leoes de Holanda. De wedstrijd wordt overgespeeld gedurende de week.
Jogo foi anulado na 2a parte por causa do mal comportamento do guarda redes de Leoes de Holanda. Jogo vai ser repitido durante a semana.