Totaal aantal pageviews

maandag 6 juni 2016

2a JORNADA COMPETICAO / 2de COMPETITIEWEDSTRIJD LEOES DE HOLANDA - GLOBAL FC 0-1

Een geweldige wedstrijd spelen en toch verliezen. Het kan in het voetbal. Het is een van onze beste wedstrijden ooit. Snel aanvalsspel met goed combinatie. Aanvalsgolf na aanvalsgolf maar die bal wilde er die zondagmiddag maar niet in. In de eerste helft een klein foutje mat een verdediger die een afstandsschot net met het hoofd aanraakte zodat de keeper er net niet meer bij kon en daar was het doelpunt. In de tweede helft beukte het elftal op het doel van de tegenstander maar we hadden geen geluk. Fantastisch gespeeld maar met lege handen achterblijven. Het was even slikken. Alleen het talrijke publiek was de grote winnaar.

Um grande jogo da nossa parte mas perder. Isto pode acontecer no futebol. Um dos nossos melhores jogos. Atacamos, trocamos a bola, fizemos tudo para ganhar. Na 1a parte o nosso defesa tocou a bola mal com a cabeca e sofremos um golo porque o nosso guarda redes nao podia pegar a bola. Na 2a parte havia ma sorte. Tentamos tudo para marcar mas nao havia golos. Jogar bem mas perder. A vida e dura. Apenas o publico foi o vencedor.