Totaal aantal pageviews

vrijdag 2 mei 2014

COMPETICAO 2a JORNADA / 2de COMPETITIEWEDSTRIJD LEOES DE HOLANDA - MAHAFIL 1-1

Een rumoerige wedstrijd met 2 rode kaarten voor ons team en een achterstand die in de laatste minuut werd omgezet in een 1-1 gelijkspel door een doelpunt van Fene. Ons team was erg nerveus en snel aangebrand omdat met per se wilde winnen. Het tekent de kwaliteit van ons team dat we in de tweede helft met 9 man de tegenstander vast wisten te zetten en nog een gelijkspel wisten te bemachtigen.

Um jogo turbulente com 2 cartoes vermelhos para a nossa equipa e um golo no ultimo minuto do Fene para empatar o jogo. A nossa equipa foi muito nervosa e agitada porque queria ganhar o jogo. A qualidade da equipa mostra se na segunda parte quando apenas 9 jogadores fizeram pressao e conseguiram marcar um golo.