Totaal aantal pageviews

zaterdag 10 mei 2014

COMPETICAO 5a JORNADA / 5de COMPETITIEWEDSTRIJD COSTA DO SOL - LEOES DE HOLANDA 2-1 (0-1)

Om 5 wedstrijden te spelen in 2 weken tijd is wat teveel van het goede voor ons jonge team. De eerste helft speelden we uitstekend en namen een voorsprong door een goal van Tonecas. In de tweede helft was het elftal leeg gespeeld en kwam de tegenstander sterk terug. Herlaas werden in de laatste 8 minuten 2 doelpunten gescoord en verloren we de wedstrijd. Jammer en onverdiend. De wedstrijdplanning van de voetbalbond is hoogst ongelukkig.

Para jogar 5 jogos em 2 semanas e muito para a nossa equipa nova. Na primeira parte jogamos muito bem e marcamos um golo do Tonecas. Na segunda parte a nossa equipa ficou cansada e o adversario ficou mais forte. Ibfelizmente o adversario marcou 2 vezes nos ultimos 8 minutos. Que pena e injusto. A fedracao fez um horarario muito estranho.